Hoe cryptocurrency te verhandelen: belangrijke punten en tips

Jean Ross June 7, 2020 0 Comments

De Cryptocurrency-markt is vrij nieuw en er zijn veel mensen die er niets vanaf weten. Behalve handelaren. De meesten van hen hebben vanaf het begin cryptocurrency aan hun portfolio toegevoegd. Waarom? Ze zagen een andere mogelijkheid om geld te verdienen.

Dus, hoeveel mensen handelen in crypto en krijgen elke dag stapels geld?

Enkele woorden over crypto

Zoals je weet, werd het eerste digitale activum, Bitcoin, in 2009 opgericht. Vervolgens gaven verschillende projecten de wereld steeds meer alternatieven, zoals Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash en anderen. Volgens Coinmarketcap zijn er meer dan 2000 cryptocurrencies. Actieve handelaren hebben keuze te over.

Minder actieve of nieuwe altcoins kunnen echter beperkte handelsmogelijkheden hebben. Ze bieden minder kopers wanneer het tijd is om te verkopen. Handelaren willen zeker zijn van hun succes, dus vaak richten ze zich alleen op enkele van de toonaangevende cryptocurrencies.

Maar hoe definiƫren ze de waarde van verschillende projecten?

Cryptocoins worden gegenereerd door computationele alchemie, ook wel bekend als mijnbouw. Er is veel rekenkracht nodig om nieuwe munten te produceren. Hoe meer hashrate elke keten heeft, hoe meer transacties deze kan verwerken. Hierdoor ontstaat een grotere vraag en waarde.

Hoe u cryptocurrency-handel kunt begrijpen

Over het algemeen is handelen een uiterst gecompliceerde activiteit. Het gaat niet alleen om geld en wiskunde, maar ook om stress, informatieverwerking, snelle beslissingen en koelbloedige acties. Warren Buffet, George Soros en Steven A. Cohen bouwen allemaal vandaag kapitaal op omdat ze begrijpen hoe de markt reageert op verschillende feiten. Daarom begrijpen ze handel. Ga na of exchanges zoals plus500 bitcoins en binance betrouwbaar zijn?

Michael Novogratz is een van de meest succesvolle handelaren in cryptocurrency. Hij verdiende zijn fortuin met Bitcoin, Ethereum en verschillende ICO. Hoe? Hij begreep de handel in cryptocurrency. In 2013 zei hij:

Investeer wat geld in Bitcoin. Kom over een paar jaar terug en uw investering kost veel meer.

Hij had absoluut gelijk, want op dat moment handelde Bitcoin tegen een prijs van ongeveer $ 200 per munt. In 2017 was het $ 20.000. Zelfs nu is het veel meer dan $ 200. De winstgevendheid van de investeringen in cryptogeld van Novogratz bleek ongelooflijk hoog.