Hoe u de beste parkeeraanbiedingen op de luchthaven kunt krijgen volgens reisexperts

Jean Ross April 26, 2020 0 Comments

De beste tips van reisexperts voor het vinden van de beste parkeergarages op de luchthaven, inclusief advies om te controleren of het veilig is

1. Meld u aan voor de parkeernieuwsbrieven van uw luchthaven

Als u weet vanaf welke luchthaven u vliegt, meldt u hun nieuwsbrieven voor parkeergarages aan bij relevante parkeerexploitanten. U hoort eerder van aanbiedingen en kortingen – en soms kan het goedkoper zijn om rechtstreeks bij de parkeerexploitant te boeken dan via een bureau. Je kunt zien wanneer je kunt goedkoop en lang parkeren bij Schiphol.

2. Boek zo snel mogelijk

IAPA-onderzoek onthulde dat 40 procent van de vakantiegangers hun parkeerplaats pas vier weken voor hun vertrekdatum boekt. De prijzen zijn echter meestal het goedkoopst als u van tevoren boekt, om nog maar te zwijgen van het feit dat als populaire data de kosten kunnen stijgen.

3. Controleer uw parkeermogelijkheden

De kosten van de parkeerfaciliteiten op lange termijn van uw luchthaven kunnen duurder zijn dan lokale park-and-ride-opties, vooral op drukkere luchthavens, dus neem de tijd om prijzen te vergelijken en naar uw off-site opties te kijken.

Als u een prijsvergelijkingssite gebruikt, controleer dan of de kosten die ze u tonen het totaal is dat u betaalt – soms kunnen deze u verleiden met een prijs die geen essentiĆ«le extra’s bevat, zodat u uiteindelijk meer betaalt. Ga ook na of ze ook hotel deals hebben zoals met Hilton Schiphol hotel.