Meer dan $ 100 miljoen aan Crypto Collectible NFT’s verkocht in de afgelopen 30 dagen

0 Comments

Niet-Fungible Tokens (NFT’s) winnen aan kracht in crypto, aangezien rapporten bevestigen dat er in de afgelopen 30 dagen meer dan $ 100 miljoen aan crypto-verzamelbare NFT’s zijn verkocht.

 

Wat er gebeurde: volgens een tweet gedeeld door Matt Huang, de CEO van crypto-vermogensbeheerbedrijf Paradigm, verkocht NBA Top Shot meer dan $ 63 miljoen van deze crypto-verzamelobjecten, gevolgd door Hashmasks en CryptoPunks.

 

 

Wat het betekent: NFT’s vertegenwoordigen een groeiend segment van de crypto-economie dat een manier biedt om grondstoffen als digitale kunst, verzamelobjecten voor games en soms zelfs onroerend goed te tokeniseren en te gelde te maken. Holo voorspelling is positief.

 

In tegenstelling tot gewone cryptocurrencies, kunnen NFT’s niet rechtstreeks met elkaar worden uitgewisseld en zijn ze niet interoperabel.

 

Door hun onderscheidende en verifieerbare karakter zijn ze het perfecte hulpmiddel voor artiesten en andere makers om hun werk rechtstreeks aan kopers over de hele wereld te verkopen zonder dat er een veilinghuis / galerie nodig is die normaal gesproken de meeste winst zou behouden.

 

 

Wat nog meer: ​​Onlangs is de NFT-ruimte opgewarmd na interesse van bekende beroemdheden als Mark Cuban en Lindsay Lohan.

 

Lohan verkocht onlangs haar NFT-kunstwerk voor 33 ETH, wat op het moment van de verkoop $ 58.947 bedroeg, in de voetsporen van Cuban, die eerder dit jaar een NFT-collectie genaamd “The RollUp 2021” op Rarible verkocht.

 

Hoewel dit een grote hoeveelheid geld lijkt te zijn voor een digitaal verzamelobject, verbleekt het in vergelijking met Justin Roilands NFT die voor meer dan $ 1 miljoen aan ETH werd verkocht. veilige crypto app is mogelijk te downloaden.

 

Roiland, die vooral bekend is door het co-creëren van tekenfilmserie Rick en Morty, bracht vorige maand zijn NFT getiteld “The Best I Could Do” uit op NFT-veilinghuis Nifty Gateway.

 

Nadat binnen de eerste minuten van de veiling $ 275.000 was binnengehaald, eindigde de verkoop met een record van $ 1 miljoen voor de artiest. Volgens Nifty Gateway gaat de opbrengst van de verkoop naar daklozenkampen in Los Angeles